Mesaje
Adauga anunt nou
Farmavet
Farmavet

Farmavet

  • Ultima oară activ: 04 iul. 2024, 09:46
  • Pe OLX din: 24 oct. 2017
Caută pe această pagină

Filtrează anunțurile

Am găsit 2 rezultate pentru tine
Categorii
Sortează după

Oradea

Full time

Nivelul de studii: Absolvent

14 iulie 2024

Filipestii de Padure

Nedeterminat

Full time

Nivelul de studii: CalificatNivelul de experienta: Mid-level (2-5 ani)Mobilitatea postului: Prezenta la locul de muncaProgram de munca: Program normal+ încă 1

Reactualizat la 10 iulie 2024

Despre noi

Farmavet este unul dintre cei mai experimentați furnizori de soluții pentru domeniul veterinar din România. Compania noastră a cunoscut începând cu 1998 o perioadă de transformare semnificativă, Farmavet restructurându-se într-un furnizor modern și performant. Din 2019, compania are ca acționar majoritar Central and Eastern Europe Investment Cooperation Fund II, un fond de investiții major care ne susține dezvoltarea și care imprimă companiei un ritm de evoluție accelerată.

Portofoliul nostru include peste 3000 de produse, fabricate în România și provenite din import. Astăzi, ne adresăm unui numar de peste 7200 de clienți, afirmându-ne ca specialist în furnizarea de produse antiinfecțioase, anti-inflamatoare, antiparazitare, antiseptice, dezinfectați și detergenți, insecticide – raticide, produse cosmetice, dermatologice, hormonale, otice și oftalmice, produse pentru sistemul nervos și digestiv, reagenți și kit-uri de diagnostic, vaccinuri, vitamine, minerale și suplimente nutritive.

Produsele Farmavet sunt disponibile prin rețeaua de distribuție dedicată profesionistilor și fermelor, precum și prin lanțul propriu de farmacii veterinare adresate proprietarilor de animale și gospodăriilor. Rețeaua de distribuție cuprinde un hub central modern la Filipeștii de Pădure, care alimentează cele 13 depozite locale și prin care asigurăm o acoperire națională eficientă. Iar lanțul de farmacii cu peste 160 de unități reprezintă o opțiune accesibilă pentru medicamente și produse veterinare în mediul urban și rural.

Farmavet are o extindere geografică extinsă și o acoperire b2b și de retail greu de egalat în domeniu. Prin prezență, portofoliul de produse, colaborările pe termen lung cu producătorii și experiența îndelungată, suntem un partener indispensabil și de încredere, pe care fermierii și medicii veterinari se pot baza.
 

Contact

  • Calea Giuleşti 333
  • 060269 Bucuresti
Vezi pe hartă
  • Numărul de telefon0744769300

Descarca aplicatia pentru telefonul tau